24Kitchen

Bekijk alle 24Kitchen producten

Bent u ook zo gek op de producten van 24Kitchen? Sinds programma’s als De makkelijke maaltijd, Rudolphs bakery, Food Truck Challenge, Grenzeloos koken, en vele anderen worden uitgezonden is het 24Kitchen kookkanaal een waar fenomeen. Chefs als Andy McDonald, Danny Jansen, Angélique Schmeinck en Giovanni Caminita zijn allemaal hier te vinden, ieder met hun eigen specialiteit. Zelfs programma’s van wereldberoemde chefs als Jamie Oliver en Annabel Langbein zijn hier te volgen.

Het is dan ook niet zo vreemd dat er een groot scala aan producten op de markt gebracht is met het 24Kitchen of Rudolphs Bakery merk. Of je nou de heerlijkste recepten na wilt koken, of zo’n geweldig taartje wilt bakken, alles wat je nodig hebt is er te krijgen. Van pannen en taartvormen met het 24Kitchen keurmerk, tot messen, bakknikkers en keukentextiel. Daarnaast is er natuurlijk een groot scala aan kookboeken verschenen van de diverse programma’s. Dus of je nou graag iets makkelijks klaarmaakt, de sterren van de hemel kookt over de grens, of helemaal losgaat op dat ene koekjesrecept van Rudolph van Veen, het is allemaal vastgelegd in de bijbehorende kookboeken.

De producten zijn ook nog eens van een hoogwaardige kwaliteit. Mooie zware pannen, goed stevig aardewerk en keramische springvormen. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je na eenmalig gebruik je product linea recta in de vuilnisbak moet gooien. Behalve dat er uiteraard gekeken is naar alle praktische aspecten, is er ook veel aandacht besteedt aan de esthetische aspecten van de producten. Ze zien er dus ook gewoon leuk uit en je kunt ze dan ook bij ieder soort ontbijt, lunch, brunch of diner op tafel zetten.

Bij Chef99 vindt u een grote verscheidenheid aan producten van het 24Kitchen kookkanaal. Wij tonen u het assortiment dat bij verscheidene winkels te krijgen is en maken daarmee uw zoektocht naar het juiste product gemakkelijk. Bij Chef99 vindt u onder andere de volgende producten:

En nog veel meer!

Een greep uit de 24Kitchen collectie: